Karl-Hanz stethoscopen

5 artikelen

per pagina

5 artikelen

per pagina

Karl-Hanz Stethoscopen

De Karl-Hanz cardiologie stethoscoop van ons huismerk is een goede akoestische stethoscoop die zeer voordelig geprijsd is. Het cardiologie model combineert precisie fabricage met robuuste duurzaamheid. De Karl-Hanz cardiologie stethoscoop van de Stethoscoopspecialist is leverbaar in verschillende kleuren. Het combinatie borststuk van de Stethoscoopspecialist Cardiologie is nauwkeurig gefabriceerd volgens de strenge eisen en voorschriften van het roestvast chirurgisch staal. De stethoscoop heeft een extra diepe kelk voor onovertroffen laag frequentiebereik. Ook heeft de stethoscoop een ultragevoelig diafragma voor een grotere versterking en het nauwkeuring afstellen t.b.v. transmissie van hoge frequentie. Een anti koude ring alsmede de rand van het diafragma zorgen voor comfort bij de patiënt. De roestvaste oorbuis is ingesteld op een hoek van 15 ° voor meer comfort. De op maat gegoten bi-lumen pvc slang van circa 56 cm. blijft zacht en flexibel, zelfs bij langdurig gebruik. Door een interne dubbel blad constructie wordt de grootte verminderd en voorkomt het knikken wanneer de stethoscoop opgevouwen is. Levering compleet met twee setjes PVC oordopjes. Onovertroffen prijs/kwaliteit verhouding.

De Karl-Hanz Classic stethoscoop van de Stethoscoopspecialist is een zeer populaire akoestische stethoscoop. De Stethoscoopspecialist Classic Adult combineert uitstekende akoestische prestaties met robuuste duurzaamheid. De Stethoscoopspecialist Adult is leverbaar in verschillende kleuren. De Stethoscoopspecialist classic Adult stethoscoop is uitgevoerd met een volwassen grootte borststuk welke nauwkeurig vervaardigd is van roestvast chirurgisch staal. De strengste eisen op het gebied van prestaties en robuuste duurzaamheid zijn op deze stethoscoop van toepassing. Een ultra gevoelig diafragma zorgt voor een grotere versterking en het nauwkeurig afstellen t.b.v transmissie van hoge frequentie. Een anti koude ring alsmede de rand van het diafragma zorgen voor comfort bij de patiënt. Roestvaststalen oorbuizen met een dubbele blad interne veer ingesteld op een hoek van 15 ° voor meer comfort. De Stethoscoop Levering compleet met twee setjes PVC oordopjes. Onovertroffen prijs/kwaliteit verhouding.

De Stethoscoopspecialist huismerk stethoscopen zijn geschikt voor de onderstaande beroepen: cardioloog, spoedarts, dierenarts, neonatoloog, student (geneeskunde/verpleegkunde bijv), verpleegkundige, anesthesist, SEH-arts, internist, EMT/EMS, medisch assistent(e), kinderarts, verloskundige, professor / instructeur, huisarts, huisarts assistent(e), longarts, (huis) arts in opleiding (HAIO en AIO) en andere artsen. Ook hebben wij een speciale stethoscoophoes zodat de stethoscoop altijd veilig meegenomen kan worden. Wij noemen ons Stethoscoopspecialist omdat wij een groot assortiment stethoscopen hebben tegen zeer scherpe prijzen. Vrijwel alle modellen zijn te graveren met bijvoorbeeld uw naam of het logo van uw bedrijf. Daarnaast leveren we snel en professioneel en krijgt u bij iedere bestelling een gratis cadeautje.