Stethoscopen

1-24 van 39 resultaten worden weergegeven

per pagina
 1. Littmann Core Digitale Stethoscoop

  Vanaf € 291,49 € 240,90
  Littmann Core Digitale Stethoscoop
  Vanaf € 291,49 € 240,90

  Vergelijken

 2. Heine Gamma C3 cardio stethoscoop

  € 177,95 € 147,07
  Heine Gamma C3 cardio stethoscoop
  € 177,95 € 147,07

  Vergelijken

1-24 van 39 resultaten worden weergegeven

per pagina

Stethoscopen

Als we aan een dokter denken zien we naast een witte doktersjas meteen ook een stethoscoop. Medisch specialisten gebruiken de stethoscoop als een akoestisch medisch hulpmiddel voor auscultatie of het luisteren naar de interne geluiden van het lichaam bij zowel mens als dier.

De cardioloog, spoedarts, neuroloog, dierenarts, neonatoloog, student (geneeskunde, verpleegkunde), verpleegkundige, anesthesist, SEH-arts, internist,EMT/EMS, medisch assistent(e), kinderarts, verloskundige, professor / instructeur, huisarts, huisarts assistent(e), longarts, andere artsen en zelfs ingenieurs weten hun weg te vinden naar de webshop van de Stethoscoopspecialist voor hun stethoscoop. Onze stethoscopen zijn ook te verkrijgen in een voordelig (studenten)pakket en met gravering!

Littmann is een van de bekendste en meest gebruikte merk voor stethoscopen binnen deze beroepsgroepen, maar wij hebben ook MDF, Riester, Kawe, Heine en ons eigen Stethoscoopspecialist huismerk, Karl-Hanz. Daarnaast kunt u een mooie stethoscoophoes of een etui mee bestellen zodat de stethoscoop altijd veilig meegenomen en opgeborgen kan worden. Ook onderdelen voor de verschillende merken stethoscopen zijn via de webshop te bestellen, zelfs voor modellen die inmiddels uit de productie zijn. Hierdoor gaat uw stethoscoop nog langer mee of krijgt deze een tweede leven.

Van het merk Littmann hebben wij de volgende modellen: Littmann Classic III (opvolger van de Littmann Classic II), Littmann master classic II veterinair,  Littmann master classic IILittmann master cardiology, Littmann classic II pediatric, Littmann classic II infant, Littmann lightweight, Littmann elektronische stethoscoop  3100 en de  Littmann elektronische stethoscoop 3200.

Bij de Stethoscoopspecialist vindt u een stethoscoop in elke prijsklasse, van de goedkopere verpleegster- en Rappaport stethoscopen tot en met de topkwaliteit modellen van het merk Littmann. Allemaal uit voorraad leverbaar.

Koop uw stethoscoop bij de Stethoscoopspecialist en u bent verzekerd van de beste prijzen en een snelle levering. Bovendien kunt u een gravure toevoegen aan uw stethoscoop en andere medische instrumenten, zonder enkele invloed op de levertijd!