Student Deals

4 artikelen

per pagina

4 artikelen

per pagina

Studenten deals

Er zijn ook studenten pakketten verkrijgbaar bij de Stethoscoopspecialist. Deze bestaan uit stethoscopen, reflexhamers en ooglampjes en kunnen desgewenst aangevuld worden met extra opties zoals een labjas of doktersjas en een opberghoes of etui  voor de stethoscoop. Bovendien krijgt u een gratis Special LED penlight in een kleur naar keuze, inclusief batterijen als u voor een pakket kiest. Daarbij kan gekozen worden om zowel de stethoscoop als de reflexhamers en penlight te laten graveren zodat u altijd uw eigen instrumenten kunt herkennen. Ook is dit leuk om als geschenk te geven.

De studenten deals zijn uitstekend geschikt voor studenten van zowel medische als niet-medische opleidingen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de studenten deals als u geen student bent!

De pakketdeals of studenten deals zijn handig voor onder andere studenten en werknemers op de afdeling cardiologie, spoedartsen, neurologie, veterinaire studies, neonatologen, verpleegkundigen, anesthesisten, internisten, geneeskundigen, EMT/EMS, SEH-artsen, medisch assistenten, kinderartsen, verloskundigen, professors, instructeurs, huisartsen, huisartsassistenten, longartsen, (huis-) artsen in opleiding (HAIO en AIO) en zelfs ingenieurs.