Uw specialist in stethoscopen - Alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW

Ruilen & retours

 

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem! Bij de Stethoscoop Specialist kunt u een product binnen veertien dagen ruilen of retourneren. Wanneer u van een aankoop wilt afzien, neemt u dan s.v.p. eerst telefonisch contact met ons op via nummer 0031 (0) 20 - 8083997 / 0031 (0) 6 - 34932240 of stuur een e-mail naar info@Stethoscoopspecialist.nl.  Na u telefonisch gesproken te hebben of uw e-mail te hebben ontvangen kan de procedure gestart worden.

U dient de bestelling binnen 14 dagen na aankoop aan ons te retourneren. Wij nemen alleen goederen retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Artikelen welke gepersonaliseerd, beschadigd of niet compleet zijn kunnen niet worden geretourneerd.   

Bij retourzendingen vragen wij u om altijd de originele factuur mee retour te sturen. De verzendkosten voor het opsturen van het product komen voor uw rekening. Wanneer u artikelen wilt ruilen voor een ander product is dat mogelijk, alleen zijn de verzendkosten voor het versturen van het nieuwe product wel voor uw eigen rekening. Wanneer de producten ongefrankeerd retour gestuurd worden, houden wij deze kosten in op het aankoopbedrag van het retour gestuurde product.

Als aan bovengenoemde voorwaarden is voldaan, storten wij u binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag terug op uw rekening. U wordt telefonisch of per email op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent uw retourzending.