Uw specialist in stethoscopen - Alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW

Littmann elektronische stethoscoop model 3200. Alle kleuren & Graveren mogelijk

Meer afbeeldingen

Littmann elektronische stethoscoop model 3200. Alle kleuren & Graveren mogelijk
€ 409,50
Excl. BTW: € 338,43
Excl. BTW: € 338,43

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gratis verzending - Gratis cadeautje bij iedere bestelling - Gratis toegang tot de educatieve app - De laagste prijsgarantie - De mooiste lasergravering - Vandaag besteld is morgen in huis (ook met graveringen)

State-of-the-art technologie maakt het makkelijker S3 galop, aortisch regurgitatiegeruis en abnormale longgeluiden te ontdekken. Met on-board opname, Bluetooth en software voor geluidsanalyse.

+€ 9,90

Maximale aantal karakters : 22

Maximale aantal karakters : 22

* Verplichte velden

€ 409,50
Excl. BTW: € 338,43
Excl. BTW: € 338,43
Beschrijving

Details

De Littmann 3200 elektronische stethoscoop is een stethoscoop die het makkelijker maakt S3 galop, aortisch regurgitatiegeruis en abnormale longgeluiden te ontdekken. Met on-board opname, bluetooth en software voor geluidsanalyse.

De Littmann 3200 is leverbaar in verschillende kleuren. Zie s.v.p. bij extra informatie de specificaties en hieronder de kenmerken en aanvullende informatie betreffende de Littmann 3200:

 • Hiermee hoort u belangrijke lichaamsgeluiden zonder storende omgevingsgeluiden door de in 3M Littmann stethoscopen toegepaste technologie van reductie van omgevingsgeluid met gemiddeld 85% zonder belangrijke lichaamsgeluiden weg te filteren.
 • Biedt extra luistervermogen wanneer een hart-, long- of lichaamsgeluid bijzonder zwak is, zoals bij obese patiënten of wanneer kleding uw luisterervaring bemoeilijkt, dankzij zijn vermogen om geluiden 24x het geluidsniveau van een Littmann-Cardiologiestethoscoop te versterken.
 • Laat uw patiënt naar zijn of haar eigen geluiden luisteren; registreer meerdere geluiden van eenzelfde patiënt en vergelijk ze of bewaar tot twaalf geluidsopnames van 30 seconden op uw stethoscoop voor meerdere patiënten en sla ze elektronisch naar wens op; vraag de mening van een collega met de registratiemogelijkheden van 12 opnames.
 • Luister nog beter naar geluiden in vertraagde of reële snelheid; in de kelk-, het membraan- of de uitgebreide modus, nadat u ze heeft opgeslagen.
 • Visualiseer de hartgeluiden van uw patiënt in de vorm van een fonocardiogram.
 • Analyse van geluiden met collega's, het koppelen van geluid aan medische bestanden of online bespreking ervan met collega's door het overdragen van geluid via Bluetooth-technologiesoftware, die GRATIS bij de stethoscoop inbegrepen is.
 • Comfortabel en verrassend licht, zoals niet-elektronisch cardiologische stethoscopen Helpt u te focussen op wat u moet horen, door middel van omgevingsgeluid reductietechnologie.
 • Helpt u zich te focussen op wat u moet kunnen horen, dankzij zijn technologie voor het beperken van wrijfgeluiden.
 • U hoort levensechte geluiden met de hoogtechnologische geluidssensor.
 • Makkelijk te bedienen.
 • Bestand tegen de normale werkomstandigheden in uw drukke leven, met zijn robuuste ontwerp en garantie van twee jaar.
 • Het comfort van uw patiënt is gegarandeerd door het gebruik van polymeer in plaats van metaal wanneer de antikoudemof en het membraan gebruikt worden.
 • Anatomisch comfort en uitstekende akoestische isolatie met gepatenteerde 3M Littmann Snap Tight Soft-Sealing oordopjes.

Aanbevolen toepassingen:

 • Wordt gebruikt al diagnostisch instrument in het kader van een lichamelijk onderzoek van een patiënt. Ideaal voor cardiologen, verpleegkundigen in intensieve zorg, spoedartsen, huisartsen, medische studenten, pediaters, gespecialiseerde verpleegkundigen.
 • Cardiologie/hoge prestaties.
Extra informatie

Extra informatie

Applicaties Cardiologie/Hoge prestaties
Beroep Anesthesist, Cardioloog, SEH-arts, Huisarts, Internist, Longarts, Professor / Instructeur
Patient Volwassene, Kind, Pediatrisch
Borststuk technologie Enkelzijdig
Diameter Diaphragm 5,1 cm.
Diameter kelk 0
Afwerking borststuk Chroom
Type membraam Digitale elektronische filtering - Ambient Noise Reduction (ANR)
Materiaal membraam Polyurethaan-gecoat silicone
Slang-type Enkelvoudige slang
Slanglengte 69 cm.
Materiaal oorbeugel Grote diameter luchtvaart legering / Geanodiseerd aluminium
Extra oordopjes Ja
Type oordopjes Zacht
Model Littmann 3200
Prestatie 10
Speciale adapters Nee
Garantie 2 jaar