Graveren

Vandaag besteld = vandaag graveren en vandaag verzenden!

Personaliseer je stethoscoop door deze te laten lasergraveren door de beste techniek. Hierdoor wordt ook de kans op verlies, verwisseling of diefstal meteen verkleind! Een lasergegraveerde stethoscoop is tevens leuk om als persoonlijk kado te geven aan bijvoorbeeld een vriend / vriendin, collega of iemand die net is afgestudeerd. Er kunnen letters maar natuurlijk ook cijfers of andere tekens gegraveerd worden. Zie onderstaand een voorbeeld van een klant welke ook Japanse tekst heeft opgegeven.

De stethoscoopspecialist beschikt over haar eigen lasergraveermachine. Hierdoor loopt uw bestelling geen enkele vertraging op. Vandaag bestellen is vandaag graveren en vandaag verzenden.

Het graveren wordt uitgevoerd door middel van de Fiber laser methode welke ook gebruikt wordt voor het graveren/markeren van chirurgische instrumenten. Deze markering heeft een uitzonderlijk strak en hoog contrast wat het allermooiste effect geeft en daarnaast ook niet meer zal vervagen.

De gewenste tekst kunt u bij het product ingeven met een maximum van 22 tekens. Indien u de stethoscoop niet wilt laten graveren laat u dit veld gewoon leeg.

Onderstaande afbeeldingen zijn bedoeld om u een indruk te geven van de laser / graveer kwaliteit. De daadwerkelijke plaatsing van de gravure kan echter afwijken van de afbeelding (de keuze is mede afhankelijk van het aantal leestekens van de gravure). Heeft u een voorkeur voor de plaats van de gravure?, laat het ons dan s.v.p. weten. We zullen hiermee bij het bepalen van de graveerplaats rekening houden!