Diagnostiek

1-24 van 211 resultaten worden weergegeven

per pagina
 1. Koord voor thermometer

  € 3,99 € 3,30
  Koord voor thermometer
  € 3,99 € 3,30

  Vergelijken

 2. Welch Allyn Pocket LED Opthalmoscoop

  Vanaf € 149,95 € 123,93
  Welch Allyn Pocket LED Opthalmoscoop
  Vanaf € 149,95 € 123,93

  Vergelijken

 3. Welch Allyn Pocket Plus LED Otoscoop

  Vanaf € 149,95 € 123,93
  Welch Allyn Pocket Plus LED Otoscoop
  Vanaf € 149,95 € 123,93

  Vergelijken

1-24 van 211 resultaten worden weergegeven

per pagina

Diagnostiek

De diagnose is een techniek waar veel mensen voor het eerst mee in aanraking komen bij een bezoek aan de huisarts. Diagnosticeren is vaak een uitdaging omdat symptomen niet specifiek zijn. Voor het uitvoeren van een diagnose is niet enkel de vaardigheid van de specialist van belang maar ook de apparatuur die gebruikt wordt. Echter is diagnostiek niet iets alleen voor de specialist. Diagnostische medische apparatuur wordt tegenwoordig ook vaak thuis gebruikt door de particulier, als patiënt of in de mantelzorg. Denk bijvoorbeeld aan het meten van de bloedsuikerspiegel door middel van een bloedglucosemeter voor de beheersing van diabetes of een bloeddrukmeter voor hartpatiënten. Maar ook een thermometer die in elk huishouden wel te vinden is, is een diagnostisch instrument.

Stethoscoopspecialist heeft naast een uitgebreid assortiment stethoscopen (de naam zegt het al) ook een breed aanbod aan diagnostische instrumenten en apparaten. Binnen deze categorie vindt u merken als HEINE, WelchAllyn, Bayer, Roche, Ascensia, KaWe en natuurlijk ons eigen huismerk Karl-Hanz. Bij de Stethoscoopspecialist bent u voor diagnostiek voor een scherpe prijs en goede kwaliteit op de juiste plek.

Of u nu op zoek bent naar handmatige of automatische bloeddrukmeters, digitale of analoge koortsthermometers, weegschalen, otoscopen en/of opthalmoscopen (oogspiegels), dermatoscopen en nog veel meer, u zult uw diagnostische instrumenten voor alle gangbare medische specialismen, van dermatologie tot aan KNO-heelkunde en voor thuisgebruik bij de Stethoscoopspecialist vinden. Maar ook gebruikers in andere sectoren, zoals de piercingshop die bij ons de HEINE transilluminator bestelde, zodat zij aderen duidelijk kunnen zien voor het veilig zetten van piercings, weten hun weg te vinden naar de webshop van de Stethoscoopspecialist.

Mocht u vragen hebben over producten, te vinden op onze webshop, of u bent op zoek zijn naar een artikel maar heeft deze niet kunnen vinden op onze website, neem dan vooral contact met ons op. Wij zullen al onze kennis inzetten om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen.