Betaalmethoden

 

Betalen via iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING/Postbank, Rabobank, ABN AMRO, SNSbank, Fortis, ASN, Friesland Bank, Regiobank of Triodosbank. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de eenvoudigste manier van betalen op internet. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. 

 Let op: kijk altijd of er een gesloten slot in uw browersbalk van uw internetbrowser staat. Hieraan kunt u zien dat u zich op een beveiligde pagina bevindt.

 Alle voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
 • Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld? Morgen in huis!
 • iDEAL is bij ons volledig gratis.
 • Direct uw factuur per email. Handig voor declaratie en administratie

 

Betalen met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact / Mister Cash)

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 Alle voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
 • Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld? Morgen in huis!
 • Bancontact is bij ons volledig gratis.
 • Direct uw factuur per email. Handig voor declaratie en administratie

 

Betalen met creditcard

 • VISA en MasterCard 
 • Uw gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden.
 • Het factuurbedrag zal binnen vier dagen na het plaatsen van de order worden afgeschreven.

 

Betalen via een overboeking (vertraagde verzending)

Indien u middels overboeking wenst te betalen zal de verzending later plaats vinden. Op het moment dat de betaling is voldaan zal uw bestelling in behandeling worden genomen. Doorgaans neemt het 24 uur in beslag voordat de betaling door ons is ontvangen. Het grote voordeel van deze vorm van betaling is dat u tijdens het betaalproces de mogelijkheid heeft de betaalgegevens uit te printen. Zodoende kunt u de betaling uitvoeren op een moment dat het u uitkomt (ook wanneer de financiële administratie van uw bedrijf/afdeling de betaling zal uitvoeren is deze methode zeer geschikt). Op het moment dat de betaling is voldaan ontvangt u de factuur per email.  

  

AfterPay – Digitale Factuur 

AfterPay voert voor de StethoscoopSpecialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij de StethoscoopSpecialist betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00 Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.